ZETA APARTMAN VE SİTE YÖNETİCİLİĞİ / İZMİR

PROFESYONEL APARTMAN VE SİTE YÖNETİMİ HİZMETLERİNDE EN GÜVENİLİR ADRES.
HAKKIMIZDA

Zeta Profesyonel Apartman ve Site Yöneticiliği; Apartman, Site ve İş Merkezlerinin yöneticiliğini yapan profesyonel bir firmadır.

 İzmir de hizmet veren Zeta Profesyonel Bina ve Site Yönetimi ’nin en temel amacı, apartman ve sitedeki sakinlerimizin huzurunu sağlamak ve yaşam standartlarını iyileştirmektir.

 Profesyonel Apartman ve Site Yönetimi firmamız Zeta Yönetim olarak, site ya da apartmanınızın tüm idari, mali, hukuki, güvenlik, teknik, temizlik görev ve sorumluluklarını devralıyoruz.

 Sizlere gelişen teknolojiyle birlikte, apartman ve sitenizde 7/24 neler yapıldığını, aidatlara ilişkin ödeme ve borç bilgileriniz ile gelir gider dökümlerini aylık olarak yazılı ibrasının yanında, sizlere açacağımız kullanıcı modülü ile tek tuşla internetten görme imkanı sağlıyoruz. 

 Site yöneticiliğini ve apartman yöneticiliğini bize bırakın, siz keyfinize bakın...

 Saygılarımızla,
 Zeta Profesyonel Apartman ve Site Yöneticiliği

 YÖNETİCİLİK KAPSAMINDA VERİLECEK HİZMETLER:

1. Apartman/sitenin genel yönetim işleri, genel bakım, onarım, temizlik, elektrik, su vb. tesisatın bakım ve onarımı, tesis ve ekipmanların (asansör, jeneratör, havuz, su kuyusu, sosyal tesis vb.) kanuni mevzuat hükümlerine göre emniyetle işletilmesi, bakım, onarım ve resmi kontrollerinin zamanında yapılarak her zaman faal halde bulundurulması gibi faaliyetlerin yerine getirilmesi,  
2. Çalışan personelin yönetimi; mesai cetveli hazırlanması çalışmaların takibi, maaş, SGK kıdem tazminatı fonu oluşturma ve diğer yasal ödemelerinin yapılarak özlük haklarının takibi, 
3. Noter onaylı işletme defterinin muhasebe usullerine göre tutulması,
4. Apartman / Sitenin Belediye, Tapu, Sular idaresi, TEDAŞ, SSK vb. resmi kuruluşlar gibi tüzel ve gerçek kişilerle olan işlerinin takibi,  
5. Konut sakinleri tarafından tespit edilen ve karara bağlanan tüm işlerin zamanında ve arzu edilen seviyede tamamlanması, 
6. Aylık aidatların tahsil edilmesi, aidatların bu maksatla açılan banka hesabına ödenmesinin takibi, zamanında ödenmeyen aidatların, yönetim kurulu kararında da belirtilmesi halinde aylık gecikme faizi ile birlikte tahsil edilmesi, gerektiğinde borç bakiyesi birikmiş üyelerin yasal işlemlerinin başlatılarak takibinin yapılması, 
7. Apartman/site ile ilgili tüm ödemelerin yapılması, borçların zamanında ödenmesi, 
8. Gelir-gider hesaplarının aylık dökümünün yapılması ve o ay içinde yapılan faaliyetlerin açıklaması ile birlikte Apartman/site sakinlerine yazılı olarak gönderilmesi, 
9. Ortak kullanım alanların ve tesislerinin periyodik olarak kontrolü, 
10. Apartman / Site toplantılarının zamanında yapılması için sakinlerin bilgilendirilmesi
11. Apartman / Site Yönetim Planı ile her yıl için İşletme Projesinin hazırlanarak o yıla ait bütçenin belirlenmesi ve tüm konut sakinlerine tebliğ edilerek uygulanması, 
12. Apartmanın/sitenin hukuki işlerinin takip edilmesi, 
13. Apartman/site içinden seçilecek bir Denetçi veya Denetim Kuruluna her ay yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verilmesi ve işletme defterinin ve hesapların denetlenip onaylanması için denetçi ya da denetim kuruluna sunulması, arzu eden üyelere istenen zamanda aynı hesap kayıtlarının incelemeye sunulması, 
14. Kat malikleri toplantısında alınacak kararlar ile Kat Mülkiyeti Kanunda belirtilen ve burada yazılı olmayan diğer tüm görevlerin yerine getirilmesi.

DİĞER HUSUSLAR:

1. Tüm harcamalar belge (fatura ve zorunlu hallerde gider/para makbuzu) karşılığı olacak ve aylık kayıtları tutulacaktır.. 
2. Yapılacak işlerde en az üç firmadan teklif alınıp, Denetçilerin onayı alındıktan sonra faaliyet başlatılacaktır. Yapılacak/yapılan faaliyetler tüm üyelere duyurulacak, konu ile ilgili piyasa araştırması yapma, teklif alma ve faaliyetleri takip husussunda tüm üyeler ferdi veya İcra Kurulu teşkili şeklinde konuya dahil olabilecektir. 
3. Periyodik olarak anketler düzenlenerek site sakinlerinin istek ve beklentileri tespit edilecek, tüm siteyi ilgilendiren ve Genel Kurul kararına gerek olmadan uygulanabilecek konular, Yönetici tarafından Yönetim / Denetim Kurulu ile yapılacak görüşmeler sonucunda yerine getirilecektir. 
4. Mevcut demirbaş malzeme listesi çıkarılarak kullanıcılarına zimmetlenecektir. 
5. Apartman / Siteyi inşa eden firma ile görüşülerek site alt yapı projeleri (elektirik, su, sulama tesisatı, pis su tesisatı vb.) temin edilecektir. 
6. Gerektiğinde, geriye dönük incelemelerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için elden hiçbir şekilde para toplanmamakta ve aidatların konut sakinlerince banka hesap numarasına yatırmaları arzu edilmektedir. 
7. Arzu edildiği takdirde komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi için çeşitli organizasyonlar düzenlenebilecektir. 
8. Mevcut sahalardan faydalanılması için gerekli tedbirler alınacaktır. 
9. Çalışanların tümü SSK’lı olacaktır. SSK primleri yatırıldıktan sonra gerektiğinde ibraz edilmek üzere her çalışan için günlük sigorta süresinin gösterildiği dokümanın bir sureti, site için oluşturulacak “Sorumluluktan Kurtulma Dosyası”nda muhafaza edilecektir. 
10. Site çalışanlarının haftalık ve yıllık izinleri bir plan dahilinde karşılanacaktır. 
11. Apartman / Siteye ait özel bilgiler, toplanan aidatlar, yapılan harcamalar, Yönetim Planı, Kat Malikleri Kurul Kararları, Yönetim Kurulu Kararları, Aylık bilgilendirmeler, vb. tüm dokümanlar, www.zetayonetim.com sitesinden size tahsis edilen sayfadan şifre ile girilerek takip edilebilecektir. 
12. Apartman ya da site içerisinden Yönetici atanamadığı durumlarda dışarıdan yönetici ataması Kat Mülkiyeti Kanunu 34’üncü maddesinde düzenlenmiştir. Ancak Kat Malikleri arasından, Yönetim Planında belirtilen miktarda kişi Denetçi ya da Denetim Kurulu olarak görevlendirilmelidir.